Tajua Mut!

Tajua Mut! on tapa toimia ja väline, jolla nuorelle tarjotaan apua ja neuvoa erilaisissa elämän asioissa. Ajatus on, että nuori saisi neuvoa ja tukea mahdollsiman ajoissa.

Tajua Mut! yhteydenottopyynnöllä voi pyytää tukea ja neuvoa nuoren tilanteeseen. Sen voi lähettää 13-29 vuotias nuori itse tai nuoria työssään kohtaava työntekijä.

Nuoren Yhteydenottopyyntö on netin kautta toimiva helppo ja nopea lomake, johon nuori lisää vain nimensä ja yhteystietonsa. Syytä ei tarvitse kertoa. Palvelusta ei kerry asiakasrekisteriä.

Nuoren tiedot välittyvät etsivälle nuorisotyöntekijälle. Etsivä ottaa nuoreen yhteyttä viikon sisällä ilmoituksen jättämisestä. Hän kuuntelee, neuvoo ja auttaa löytämään ratkaisuja.

Lähetä yhteydenottopyyntö tästä

Tajua Mut! kannustaa nuoria kohtaavia eri alojen ammattilaisia ja vapaaehtoisia huomaamaan nuoren tilanteen, ottamaan asian puheeksi ja tarjoamaan hänelle tukea heti kun huoli herää.

Tajua Mut! -toimintamalli perustuu nuoren vapaaehtoisuuteen ja luottamukseen. Nuori saa tukea ja ohjausta yhden aikuisen, etsivän nuorisotyöntekijän, koordinoimana. Näin nuoren ei itse tarvitse tuntea eri palveluja ja mennä luukulta toiselle.

Lisätietoa: Niko Isokoski, etsivä nuorisotyöntekijä, p. 040 318 2853 tai niko.isokoski@kerava.fi

Lisää tietoa Tajua Mut! -toimintamallista
Tajua Mut! -tietosuojaseloste