Leiri- ja retkitoiminta

Leiri- ja retkitoiminnan tarkoituksena on tarjota arjen vastapainoa lasten loma-ajoiksi. Lisäksi tehdään oppimista edistäviä ja viihteellisiä retkiä mahdollisuuksien mukaan erilaisiin nuoria kiinnostaviin kohteisiin.

Keppisleiri 2021 nuorisokahvila Tunnelissa

Keravan nuorisopalvelut järjestää ensimmäisen keppisleirin nuorisokahvila Tunnelissa 18.-22.10.2021. Leiri on tarkoitettu 3.-6.-luokkalaisille lapsille ja leiriohjelmaa järjestetään ma-pe kello 10.00–15.00.

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirille mahtuu ensimmäiset 15 ilmoittautunutta ja leirin järjestäminen vaatii vähintään 8 osallistujaa, leiri on maksuton.

Leirillä tulemme tekemään omat keppihevoset, harjoittelemme askellajeja ja esteitä, hankimme tietoa hevosista, sekä päätämme leirin jännittäviin kisoihin omien keppihevosten kanssa. Tervetuloa mukaan tutustumaan keppihevosten maailmaan! Leirillä tarjotaan lounas ja välipala, sekä tapaturmavakuutus.

Leiriläiset otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ilmoittautumista ei kannata jättää viime tippaan. Leiri-ilmoittautuminen on mahdollista perua ilmoittautumisajan puitteissa.

Ilmoittautumiset 3.10.2021 mennessä, tai niin kauan, kun leirille mahtuu.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen:
https://link.webropolsurveys.com/S/E04DEB3193A1DEC4

Lisätiedot keppisleiristä:
Nuoriso-ohjaaja
Ida Kanervo
p. 040 318 3298
ida.kanervo@kerava.fi

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------