Kesärinne kutsuu luonnon keskelle!

Keravalaisille järjestöille ja muillekin nuorisoalan toimijoille on käytettävissä Kesärinteen leiri- ja kurssikeskus Rusutjärven rannalla. Kesärinteeltä löytyy hyvät olosuhteet luonnonläheiseen leiri- ja kokoustoimintaan. Kesärinne käsittää päärakennuksen, jossa on salitila, sauna ja keittiö mitoitettuna noin 60 hengelle. Päärakennuksessa on myös pienempi ryhmätyötila sekä kaksi 3 hengen majoitushuonetta. Lisäksi erillisessä majoitusrakennuksessa on 6 kpl 8 hh, 1 kpl 4 hh ja 2 kpl 2 hh majoitushuoneita. Ruokala, sali, sauna ja majoitusrakennuksen 4 hengen majoitushuone ovat esteettömiä.

Kesärinteellä on mahdollista järjestää leirejä, kokouksia, juhlia, veneillä, kalastella, marjastaa tai muuten vain ulkoilla luonnon keskellä. Nuorisopalvelut järjestää vuosittain Kesärinteellä lapsille ja nuorille suunnattuja kesäleirejä sekä vuokraa tiloja myös yhdistyksille, leirikouluille, kursseille, virkistyspäiville, perhejuhliin ym.

Kesärinteen varauksia voi tarkastella ja tehdä sähköisessä varauskalenterissa, johon linkki alla. Alta löydät myös linkin hinnastoomme, josta on nähtävissä ajantasaiset vuokrahinnat.

Kesärinteen varauskalenteri:
Varauskalenteri Kesärinne

Nuorisopalveluiden hinnasto:
Nuorisopalvelujen hinnasto

Kesärinteen käyttösäännöt ja –ohjeet:
KESARINTEEN_KAYTTOSAANNOT_JA_OHJEET_2017

 

 

Kesärinne:

  • Eila Miettinen

    Nuoriso-ohjaaja
    Markus Lummi
    Puh: 040 318 3415