Kesärinne kutsuu luonnon keskelle!

Kesärinteen leiri- ja kurssikeskus on käytettävissä järjestöille ja muillekin toimijoille. Kesärinne sijaitsee Tuusulassa Rusutjärven rannalla ja sieltä löytyvät hyvät olosuhteet luonnonläheiseen leiri- ja kokoustoimintaan. Kesärinne käsittää päärakennuksen, jossa on salitila, sauna ja keittiö mitoitettuna noin 60 henkilölle. Päärakennuksessa on myös pienempi ryhmätyötila sekä 2kpl 3 henkilön majoitushuonetta. Lisäksi erillisessä majoitusrakennuksessa on 6kpl 8 henkilön huonetta, 1kpl 4 henkilön huoneita ja 2kpl 2 henkilön majoitushuonetta. Ruokala, sali, sauna ja majoitusrakennuksen 4 henkilön majoitushuone ovat esteettömiä. Kesärinteen varustukseen kuuluvat peitot ja tyynyt, mutta ei liinavaatteita.

Kesärinteellä voidaan järjestää leirejä, kokouksia, juhlia, veneillä, kalastella, marjastaa tai muuten vain ulkoilla luonnon keskellä. Nuorisopalvelut järjestää vuosittain Kesärinteellä lapsille ja nuorille suunnattuja kesäleirejä sekä vuokraa tiloja myös yhdistyksille, leirikouluille, kursseille, virkistyspäiville, perhejuhliin ym.

Kesärinteen varauksia voi tarkastella ja tehdä sähköisessä varauskalenterissa, johon linkki alla. Alta löydät myös linkin hinnastoomme, josta on nähtävissä ajantasaiset vuokrahinnat.

Varauskalenteri vuodelle 2020 on avattu (2.1.2019). Kalenterista ovat nähtävissä sekä vapaat että jo varatut ajankohdat. Varauksia otetaan vastaan vain sähköisen varauskalenterin kautta. Varauksia voi tehdä kuluvalle ja sitä seuraavalle vuodelle.

Kesärinteen varauskalenteri:
Varauskalenteri Kesärinne

Nuorisopalveluiden hinnasto:
Nuorisopalvelujen hinnasto

Kesärinteen käyttösäännöt ja –ohjeet:
KESARINTEEN_KAYTTOSAANNOT_JA_OHJEET_2018

 

Kesärinne:

  • Eila Miettinen

    Nuoriso-ohjaaja
    Markus Lummi
    Puh: 040 318 3415