Tunnelin lounasravintola Kerbaari

Tunnelin lounasravintola Kerbaari on nuorten työpaja Jengan alaisuudessa toimiva ravintolatyöhön keskittynyt yksikkö. Kerbaarissa opitaan asiakaspalvelua, lounastarvikkeiden esillepanoa ja ravintolan yleisestä siisteydestä huolehtimista.

Työkokeilussa valmentautuja oppii työkulttuuria, arjenhallintaa ja yksilövalmennuksessa tulevaisuuden suunnittelua. Työkokeilu edellyttää hyvää motivaatiota ja kiinnostusta ravintola-alaa kohtaan.

Tunnelin lounaskahvila Kerbaari tarjoaa lounasta maanantaista perjantaihin klo 11-13 osoitteessa Kultasepänkatu 7 (Sampolan alikulun itäpäässä). Päivittäin on tarjolla lämmin lounasruoka tai vaihtoehtona salaattibaari.

Lämpimään lounaaseen  kuuluvat pääruoan lisäksi vihersalaatti, leipä, ruokajuoma, kahvi ja jälkiruoka. Salaattibaarin lounasannokseen kuuluvat salaatin ja lisukkeiden lisäksi ruokajuoma, leipä ja kahvi, mutta ei jälkiruokaa. Vaihtuvalla lounaslistalla on viikoittain kaksi keittopäivää, jolloin lämpimänä lounaana tarjotaan maistuvia keittoja leivän, salaatin ja jälkiruoan kera.

Työpajaesimies
Minna Liljelund
p. 040 318 4070
minna.liljelund(a)kerava.fi