Tilat ja työpaja

Nuorisotilat ja nuorten työpaja

Nuorisopalveluiden nuorisotilapalvelut käsittävät kaksi nuorisotilaa sekä liikkuvan nuorisotila Kerbiilin. Nuorisotilat Tunneli keskustassa ja Elzu Saviolla tarjoavat nuorille mahdollisuus erilaisiin aktiviteetteihin turvallisessa toimintaympäristössä. Tiloilla voi viettää aikaa ystävien kanssa, pelata erilaisia pelejä (lautapelit, pingis, biljardi, pleikkari ym.), surffata netissä ja kokkailla. Lisäksi järjestetään elokuva-iltoja, discoja, konsertteja ja aina on mahdollisuus keskusteluun ammattitaitoisen nuorisotyöntekijän kanssa.

Liikkuva nuorisotila Kerbiili kruisailee eripuolilla Keravaa, ja sen voi tilata haluamaansa paikkaan ottamalla yhteyttä Kerbiilin työntekijöihin.

Nuorten työpaja Jenga tarjoaa työkokeilupaikan tai kuntouttavaa työtoimintaa keravalaisille 17 -25 -vuotiaille nuorille, jotka ovat jääneet ilman opiskelu- tai työpaikkaa. Pajajakson aikana valmentautujat voivat hyödyntää omaa osaamistaan. Tehtäviä ei tarvitse osata etukäteen, sillä Jengassa ammattitaitoiset ohjaajat opastavat työtehtävissä tarvittaessa.

Jengassa voit työskennellä puutyöverstaalla, verhoomossa, kierrätysmyymälässä, studiossa tai Mekkassa (viestintä- ja media-ala).

Jengan valmentautujat saavat tukea arjenhallintaan, sekä tutustuvat erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin kuten liikunta- ja luoviin toimintoihin. Valmentautujat osallistuvat Jengan yhteisöllisiin työtehtäviin, viikottaiseen liikuntaan, ruuan valmistukseen ja viikkosiivoukseen.

Jengan haastatteluun pääset työvoimatoimiston kautta. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä työvalmentajiin ja sopia haastattelu- ja tutustumisajan.