Tajua Mut!

Tajua Mut! -toimintamalli on helppo tapa auttaa nuorta. Mikäli nuori tarvitsee tukea, voi hänen yhteystiedot lisätä sähköiseen Tajua Mut! -tietojärjestelmään. Tähän tarvitsee aina nuoren suostumuksen. Kun yhteystiedot on kirjattu tietojärjestelmään, ottaa etsivä nuorisotyöntekijä yhteyttä nuoreen 5 arkipäivän sisällä.

Tajua Mut! -toimintamallia voivat hyödyntää kaikki nuoren kanssa toimivat ammattilaiset, jotka ovat osallistuneet Tajua Mut! -koulutukseen. Koulutus kestää noin 1,5h, jonka jälkeen on oikeutettu perehdyttämään ja kouluttamaan muita esimerkiksi omasta organisaatiosta. Tällä hetkellä koulutettuja ammattilaisia on yli 400 julkiselta, yksityiseltä ja kolmannelta sektorilta.

Koulutuksia voit tiedustella Niko Isokoskelta

p. 040 318 2853 tai niko.isokoski(a)kerava.fi

Tajua Mut! -esittelyn ja muut koulutuksessa käytettävät videot löytyvät täältä.

Koulutusmateriaalin ja käsikirjan löydät sivulta www.tajuamut.fi

Tajua mut! -toimintamalli laajenee

Tällä hetkellä Tajua Mut! –toimintamalli on käytössä Keravan lisäksi Espoossa, Riihimäellä ja Mikkelissä, jotka kaikki vakinaistivat toiminnan pilottihankkeen jälkeen. Sitra toi mallin Suomeen Hollannista, jossa sen käyttö on säädetty hyvien tulosten myötä pakolliseksi kaikille kunnille.

Kartoitamme lisää kuntia mukaan toimintamallin käyttäjiksi! Kustannustehokas ja helppo toimintamalli on valmis käyttöön otettavaksi avaimet käteen -periaatteella, ja sen voi integroida suoraan kuntarakenteisiin.

Ota yhteyttä

Lisää tietoa Tajua Mut! -toimintamallista

Tajua Mut! -tietosuojaseloste