Etsivä nuorisotyö

Nuori!

Tarvitsetko tukea ja neuvontaa elämäntilanteeseesi tai tietoa saatavilla olevista palveluista? Puuttuuko sinulta opiskelu-, työ- tai harjoittelupaikka?
Onko haaveenasi uuden harrastuksen löytäminen tai oma asunto?
Tarvitsetko apua hakemusten täyttämisen ja viranomaisten luona asioinnissa?

Ei hätää!

Etsivän nuorisotyöntekijän kanssa voit käydä eri viranomaisten luona, täyttää tarpeellisia hakemuksia tai keskustella luottamuksellisesti aikuisen kanssa.

Etsivän nuorisotyöntekijän kanssa voit myös tutustua eri opiskelualoihin, harrastusmahdollisuuksiin, tehdä työhakemuksia tai löytää mielenkiintoinen harjoittelu-/työkokeilupaikka.  Tapaamisia voidaan järjestää niin usein, kuin koet sen tarpeelliseksi ja paikkana voi olla vaikka kahvila, kirjasto, koulu, nuorisotila, toimistohuoneeni jne.

Jos koet että kaipaat tukea, neuvoa tai opastusta, niin ota rohkeasti yhteyttä joko soittamalla, sähköpostilla, tekstiviestillä tai whatsappilla. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja palvelut ovat vapaaehtoisia eivätkä sido sinua mihinkään.

Huoli nuoresta?

Tiedätkö sinä nuoren, jolla asiat on solmussa ja hän kaipaa apua oman elämänsä jatkosuunnitelmien tekemiseen? Voit ilmoittaa nuoren yhteystiedot sähköpostilla tai soittaa, niin etsivä nuorisotyöntekijä ottaa nuoreen yhteyttä.

Mistä meidät löytää?

  • Etsivät päivystävät Ohjaamossa keskiviikkoisin klo 14-16. Ohjaamon löydät Nuorten talosta, asemansillan läheisyydestä. (Kuparisepänkatu 3, Kerava)