Etsivä nuorisotyö

Nuori!

Tarvitsetko tukea ja neuvontaa elämäntilanteeseesi tai tietoa saatavilla olevista palveluista? Puuttuuko sinulta opiskelu-, työ- tai harjoittelupaikka?
Onko haaveenasi uuden harrastuksen löytäminen tai oma asunto?
Tarvitsetko apua hakemusten täyttämisen ja viranomaisten luona asioinnissa?

Ei hätää!

Etsivän nuorisotyöntekijän kanssa voit käydä eri viranomaisten luona, täyttää tarpeellisia hakemuksia tai keskustella luottamuksellisesti.

Etsivän nuorisotyöntekijän kanssa voit myös tutustua eri opiskelualoihin, harrastusmahdollisuuksiin, tehdä työhakemuksia tai löytää mielenkiintoisen harjoittelu- tai työkokeilupaikan.  Tapaamisia voidaan järjestää niin usein, kuin koet tarpeelliseksi ja paikkana voi olla vaikka kahvila, kirjasto, koulu, nuorisotila tai toimistohuoneemme.

Jos koet että kaipaat tukea, neuvoa tai opastusta, niin ota rohkeasti yhteyttä joko soittamalla, sähköpostilla, tekstiviestillä tai whatsappilla. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja palvelut ovat vapaaehtoisia eivätkä sido sinua mihinkään.

Huoli nuoresta?

Tiedätkö sinä nuoren, joka kaipaa tukea elämänsä jatkosuunnitelmien tekemiseen? Voit ilmoittaa nuoren yhteystiedot sähköpostilla tai soittaa, niin etsivä nuorisotyöntekijä ottaa nuoreen yhteyttä.

Etsivät päivystävät myös Keravan Ohjaamossa (Kauppakaari 11 kulmassa Karusellia vastapäätä) keskiviikkoisin ja torstaisin klo 14.00 – 16.00.

Ohjaamo (Keravan kaupungin sivuilla)
Nuorten työpaja Jenga (Keravan kaupungin sivuilla)

Ota yhteyttä Marjoon tai Nikoon

etsivä nuorisotyöntekijä
Marjo Osipov
p. 040 318 4072

etsivä nuorisotyöntekijä
Niko Isokoski
p. 040 318 2853