13.3.2020 | Ajankohtaista

Nuorisopalveluiden toiminta

​Koronavirus sairastuttaa ihmisiä eri puolilla maailmaa ja myös Keravalla varaudutaan tilanteeseen. Kaupunki haluaa ennaltaehkäistä viruksen leviämistä eri toimenpitein ja antamalla niihin liittyen ohjeita keravalaisten päivittäiseen toimintaan. Teemme kaikkemme, että Keravalla ollaan jatkuvasti tilanteen tasalla ja toimenpiteet ovat oikea-aikaisia ja oikein valittuja.

Keravan kaupunki noudattaa valtakunnallista ohjeistusta kaikessa toiminnassaan. Kaupunki pitää tässä vaiheessa kaikki palvelunsa toiminnassa ja saavutettavina. Nuorisopalveluiden toiminnot ovat auki normaalisti.
Tästä poikkeuksena nuorisotila Elzu, joka on suljettu 16.3.2020 alkaen kattoremontin vuoksi.

Lisää ohjeistuksia ja päivitetyn tiedon löydät Keravan kaupungin nettisivuilta.