16.12.2019 | Ajankohtaista

Nuorisopalvelut näkyi joulumarkkinoilla

Keravan nuorisopalvelut näkyi joulumarkkinoilla 13.12. ja 14.12.

Nuorisopalveluiden henkilökunta osallistui Keravan kaupungin joulumarkkinoihin pitämällä pientä ulkoilmakahvilaa perjantaina ja lauantaina. Myös nuorten työpaja Jengan nuoret olivat järjestelyissä ja kahvilan pitämisessä aktiivisesti mukana.

Perjantai-aamuna kahvilan rakentamisen jälkeen kommelluksia aiheuttivat kuormittuneet sähköt, palanut sulake ja rikkoutunut kahvinkeitin. Pienten järjestelyjen jälkeen kaikki saatiin kuitenkin toimimaan. Vuokratun viallisen perkolaattorikahvinkeittimen tilalle saatiin nopeasti uusi Kivaa Juhliisi -yrityksestä.

Teltallamme oli myynnissä makkaraa, lettuja, pullaa, piparkakkuja, kahvia, glögiä ja nuorten valmistamia pajatuotteita. Lapsia hauskuutti maalattu poro, jonka nenä oli hukassa. Kun nenä löysi oikealle paikalleen löytäjä sai palkinnoksi pienen jouluyllätyksen.

Ulkoilmakahvilassa oli lämmittimet, joten kahvin, glögin ja pullan saattoi nauttia mukavasti lämpimässä joululauluja ja nuorten puheensorinaa kuunnellen. Työpajatuotteiden ehdottomia hittejä olivat joulutorttukorvakorut ja kettuheijastimet.