21.11.2019 | Ajankohtaista

Tule meille töihin! Erityisnuorisotyöntekijän paikka haettavana 15.12.2019 mennessä.

Haemme erityisnuorisotyöntekijäksi nuorten kanssa työskentelystä kokemusta omaavaa nuorisoalan ammattilaista. Oletko etsimämme henkilö, joka soljuu nuorten joukossa kuin kala vedessä, ei kaihda toiminnan kehittämistä eikä sormi mene suuhun some maailmassakaan?

Erityisnuorisotyöntekijän tehtäviin kuuluu seuraavat tehtäväkokonaisuudet:

1) jalkautuvan, kadulla tehtävän nuorisotyön suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen
2) monikulttuurinen nuorisotyö
3) kouluissa tehtävä nuorisotyö
4) kohdennettu nuorisotyö (yksilö- ja pienryhmät, erityisryhmät)
5) osallistuminen Nuorten kulman toimintaan

Työajat ovat enimmäkseen ilta- ja viikonlopputyötä (4-5 iltaa / viikko ja 3 vkl / kuukausi). Työaika on 38,75 h / vko.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset: soveltuva ammatillinen koulutus tai ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä kokemusta nuorten kanssa työskentelystä.

Erityisiksi ansioiksi katsotaan kokemus yksilö- ja ryhmänohjauksesta, kokemus nuorten kanssa tehdyn toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta, päihde- ja mielenterveystyön koulutus tai kokemus, hyvät digi/sometaidot, kyky toiminnan kehittämiseen, ajokortti sekä EA1 -todistus.

Työ alkaa 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan. Ensisijainen työpaikka on Keravan kaupungin nuorisopalvelut. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Keravan kaupunki on savuton työpaikka.

Hae paikkaa Kuntarekryssä:
Erityisnuorisotyöntekijän hakuilmoitus Kuntarekryssä