28.2.2019 | Ajankohtaista

Kesän 2019 yö- ja päiväleireille voi ilmoittautua 1.3.2019 alkaen

Nuorisopalveluiden kesän 2019 yöleirien ja päiväleirien ilmoittautumiset on avattu 1.3.2019. Mukana tiedotuksessa ovat myös Nikuvikenin yöleirit, joiden käytännön järjestämisestä vastaa Leirikesä ry. Leirikesän leireille ilmoittautuminen on ollut avoinna jo jonkin aikaa, mutta nyt keravalaisessa tarjonnassa ovat myös Nuorisopalveluiden omat leirit.

Tarjolla on jotain tuttua ja jotain uutta, kun tarjontaan kuuluvat Tunnelin päiväleirit, Keinukallion liikunnallinen päiväleiri, Kesärinteen perinteinen yöleiri ja uutuutena Amazing Camp Race -leiri, jolla seikkaillaan kuuluisan tv-sarjan hengessä parin kanssa paikasta toiseen kulkien.

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu täällä:
http://www.keravannuorisopalvelut.fi/muut-palvelut/retkitoiminta/