1.2.2019 | Ajankohtaista

Kaupungin kesätyöpaikat haussa NYT!

Keravan kaupungin Kesätyö kutsuu –hanke 16-17 vuotiaille on pyörähtänyt käyntiin jo yhdennentoista kerran ja tänä vuonna Keravan kaupunki palkkaa kesätöihin 100 nuorta erilaisiin avustaviin tehtäviin.

Työpaikkoja on mm. viheraluetöissä, puhtaanapidossa, vanhustenhoidossa, päiväkodeissa, lasten kesäleireillä ja maauimalassa. Tehtävät eivät vaadi varsinaisia ammattitaitoja.

Työ kestää yhden kuukauden kesäkuun ja heinäkuun välisenä aikana ja siitä maksetaan 800 euron palkka. Työpäiviä tulee yhteensä 21 ja työpäivän pituus kesätyöntekijällä on 6h/päivä.

Kesätyön saaneiden sopimukseen sisältyy neljän tunnin työelämäkoulutus kesän alussa.

Kaikista hakijoista arvotaan 180 nuorta, jotka kutsutaan työhaastatteluun ja heistä 100 saa töitä. Paikan voi saada 16-17-vuotias nuori, joka ei ole aikaisemmin ollut Keravan kaupungilla kesätöissä. Työskentelykuukauden aikana nuoren on oltava vähintään 16-vuotta täyttänyt ja alle 18-vuotias.

Keravan kaupunki on mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa. Meille on tärkeää tarjota nuorille kokemus hyvästä kesätyöstä. Sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin, joita ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja –todistus.

Kesätyöpaikkojen haku alkoi 1.2. ja päättyy 28.2.2019. Paikkoja haetaan Kuntarekry-järjestelmän kautta sähköisesti. Linkki Kuntarekryyn tässä:
Keravan kaupungin kesätyöpaikat Kuntarekryssä

Lisätiedot:
Keravan nuorisopalvelut
projektisuunnittelija Ida Kanervo
ida.kanervo@kerava.fi
puh 040 318 3298