3.9.2018 | Ajankohtaista

Syyslomalla ti 16.10 retki RUSH- trampoliinipuistoon – RETKI TÄYNNÄ

Syyslomalla pompitaan! Tiistaina 16.10. Pomppuretki RUSH -trampoliinipuistoon Vantaan Tammistoon 10 -vuotta täyttäneille.

Trampoliinipuisto koostuu lähes 80:sta trampoliinista ja lisämaustetta puistoon tuo kolmipuominen trampoliini-wipeout, kallistetut trampoliiniseinät sekä ainoana Suomessa: LaserMaze trampoliinihuone, jossa mitataan tiimipelitaitoja, nopeutta ja ketteryyttä.

HUOMIO! Rush -trampoliinipuistoon retkelle osallistujien alaikäraja on 10 vuotta! Alle 10-vuotiailla tulee olla mukana huoltaja.

Retkelle lähdetään klo 13.00 Keravan asema-aukiolta tilausajobussilla ja samaan paikkaan palataan noin klo 16.15. Retken hinta on 15€/osallistuja sisältäen matkat, sisäänpääsyn ja hyppysukat. Maksut kerätään käteismaksuna bussissa. Retkeläiset voivat ottaa mukaan taskurahaa välipalan ostoa varten. Retkellä ovat mukana Keravan Nuorisopalveluiden ohjaajat.

Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoittautumisia otetaan vastaan pe 12.10. saakka, tai niin pitkään kun paikkoja on vapaana. Mikäli ilmoittautumisen jälkeen saat ruudullesi Kiitos ilmoittautumisesta -viestin, on ilmoittautumisesi tullut perille.

Ilmoittautuneiden huoltajan tulee täyttää turvaohje ennen retkeä osoitteessa: www.rushfinland.fi/puistot

Lisätiedot retkestä:
etsivä nuorisotyöntekijä Susanna Saloranta, p. 040 318 4072, susanna.saloranta@kerava.fi