11.7.2018 | Ajankohtaista, Jenga

Nuorten työpajan uusi yksilövalmentaja esittäytyy

Keravan nuorisopalveluiden Nuorten työpaja Jengassa on aloittanut uutena yksilövalmentajana Krista Liikanen. Tervetuloa Krista!

”Olen Krista Liikanen Mäntsälästä. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK) ja neuropsykiatrinen yksilövalmentaja sekä perhevalmentaja. Lisäksi minulla on puutarhurin ammattitutkinto. Olen aiemmin työskennellyt mm. kouluissa, nuorisopalveluissa ja lastensuojelussa. Olen tullut mukaan Jengan porukkaan heinäkuun 2018 alussa ja toimin yksilövalmentajana.

Harrastuksiini kuuluvat hyvin läheisesti koirat. Meillä on kotona kaksi koiraa, joiden kanssa harrastan aktiivisesti agilitya ja pelastuskoiratoimintaa. Lisäksi koirieni kanssa lenkkeilen, pyöräilen ja patikoin. Vapaa-aikaani vietän myös hoitamalla puutarhaa, lukemalla, käsitöitä tekemällä, sienestämällä ja marjastamalla.

Yksilövalmentajan työltä toivon haasteita ja ratkaisuja niihin. Olen innokas pohtimaan erilaisia tapoja tarttua haasteisiin ja mielelläni tarvittaessa uudistan asioita yhdessä työryhmän kanssa. Odotan myös työltäni hienoja kohtaamisia valmennettavien nuorien kanssa ja toki toivon myös nuorten saavan valmennuksen kautta onnistumisen ja voimautumisen kokemuksia. Oma näkökulmani työskentelyyn on positiivinen ja ratkaisukeskeinen. Ota yhteyttä tarvittaessa!”