9.4.2018 | Ajankohtaista, Jenga

Nuorten työpaja Jengaan haetaan yksilövalmentajaa

Yksilövalmentaja

Keravan kaupunki
Keravan kaupunki, Vapaa-aikavirasto
Kerava
Työavain:
175946
Hakuaika alkaa:
8.4.2018
Hakuaika päättyy:
29.4.2018 23.55
Palkka:
KVTESin mukaan
Työn luonne:
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto:
Vakinainen
Työ alkaa:
7.5.2018

Hae työpaikkaa

Työn kuvaus

Keravan nuorisopalvelut hakee nuorten työpaja Jengaan yksilövalmentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Nuorten työpaja Jenga tarjoaa työkokeilupaikan tai kuntouttavaa työtoimintaa keravalaisille 17 -25 -vuotiaille nuorille, jotka ovat jääneet ilman opiskelu- tai työpaikkaa. Jenga tarjoaa nuorille mahdollisuuden työskennellä puutyöverstaalla, verhoomossa, kierrätysmyymälässä, studiossa tai Mekassa (viestintä- ja media-ala). Jengan valmentautujat saavat tukea arjenhallintaan, sekä tutustuvat erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin kuten liikunta- ja luoviin toimintoihin. Valmentautujat osallistuvat Jengan yhteisöllisiin työtehtäviin, viikoittaiseen liikuntaan, ruoan valmistukseen ja viikkosiivoukseen.

Yksilövalmentajan pätevyysvaatimuksena on soveltuva 2. asteen ammatillinen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto. Erityisiksi ansioiksi katsotaan lisäksi hankittu kaupallisen alan koulutus tai vastaavat taidot, ylempi ammattikorkeakoulututkinto,  osaaminen palvelujen tuotteistamisesta, yritysyhteistyöstä sekä markkinoinnista. Lisäksi itsenäinen ja kehittävä työote, toiminnan uudistamis- ja kehittämistaidot, hyvät vuorovaikutustaidot, vahva kokemus nuorten työpajatoiminnasta sekä nuorisotyöstä antavat edellytykset tehtävien hoitamiseen.

Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6§:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

Organisaation kuvaus
Kerava on 35 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Kerava on savuton työpaikka.

Yhteystiedot
nuorisopalvelujohtaja Jari Päkkilä, p. 040 318 4175, jari.pakkila@kerava.fi
vs. nuorisosihteeri Jyrki Malinen, p. 040 318 2196, jyrki.malinen@kerava.fi