Kerbiili ja Nuorten työpaja Jenga saivat uuden biilin

Uuden Kerbiilin luovutukseen ja käyttöopastukseen osallistuivat Eino Riihinen (vas.), Markus Lummi, Jari Päkkilä, Jyrki Malinen ja Ville Tuominen nuorisopalveluista. 

Kerbiili sai uuden ”tuotantoalustan”

​Kaupungin henkilö- ja pakettiautokannan uusimisprojekti otti taas askeleen, kun nuorisopalvelut vastaanotti 5. maaliskuuta uuden Volkswagen Crafterin. Se korvaa nykyisen vuosimallia 2008 olevan Ford Transitin. Transitiin verrattuna Crafterissa on enemmän ja korkeampaa tilaa sekä nykyaikainen turvavarustelu peruutuskameroineen. Liikkuvan nuorisotyön lisäksi autoa käytetään erilaisiin nuorten työpajan kuljetustehtäviin.

Kerbiili toteuttaa liikkuvaa nuorisotyötä

Kerbiili toteuttaa Keravan kaupungin liikkuvaa nuorisotyötä. Se pysähtyy eri puolille kaupunkia tiloihin, joissa voi mm. pelata konsoli- ja lautapelejä, oleskella kavereiden kanssa ja keskustella nuoriso-ohjaajien kanssa. Auto liikkuu ja jalkautuu eri puolille Keravaa maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin. Kevään Kerbiili liikkuu seuraavasti:

  • maanantaisin klo 15.30 – 17.30 Ahjon koululla osoitteessa Ketjutie 2 sekä klo 18.00 – 20.00 kaupungin kirjastolla osoitteessa Paasikivenkatu 12
  • torstaisin klo 16.00 – 18.00 Killan koululla sekä Asukastila Häkillä osoitteessa Loitsutie 1
  • perjantaisin klo 17.00 – 22.30 Kerbiili jalkautuu kaupungille nuorten pariin ja liikkuu tarpeen mukaan eri puolilla kaupunkia