9.1.2018 | Ajankohtaista

Kesän 2018 päivä- ja yöleirien ilmoittautuminen on alkanut

Keravan nuorisopalveluiden leiritarjonta kesällä 2018 on monipuolisempaa kuin koskaan. Tarjolla on sekä yöleirejä Kesärinteen ja Nikuvikenin leirikeskuksissa että päiväleirejä nuorisokahvila Tunnelissa ja Keinukallion ulkoilualueella. Nikuvikenin yöleirit toteutetaan yhteistyössä Leirikesä ry:n kanssa.

Yöleirit
Kesäkuussa on tarjolla sekä yöleirejä että päiväleirejä. Yöleirit järjestetään Kesärinteen ja Nikuvikenin leirikeskuksissa kesäkuussa siten, että Kesärinteellä leireillään viikoilla 23 ja 24 ja Nikuvikenissä viikolla 25 ja 26. Kesärinteen yöleiri uusine toimintoineen ja seikkailuineen viikolla 23 on tarkoitettu 10–12 –vuotiaille ja viikolla 24 hieman vanhemmille, 11-14-vuotiaille nuorille. Nikuvikenin yöleirit on tarkoitettu 7-12-vuotiaille lapsille ja 13-15-vuotiaille brontoille (”leiri-isosiskot ja -veljet”).

Päiväleirit
Nuorisokahvila Tunnelissa järjestettävät päiväleirit viikoilla 23 ja 24 ovat saman sisältöisiä. Leirit ovat tarkoitettu 7-10- vuotiaille lapsille.

Keinukallion ulkoilualueella järjestettävät päiväleirit ovat tarkoitettu 7-12 –vuotiaille lapsille. Leirit ovat pääsääntöisesti saman sisältöisiä. Keinukalliolla leireillään viikoilla 30 ja 31.

Leirihinnat ja muut lisätiedot leireistä
Kesäleiripaikkojen haku on avattu 9.1.2018. Leirien hinnat, muut tiedot ja ilmoittautumislinkit löytyvät leiritoiminnan tietosivultamme. Leireille ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Linkki Kesän 2018 leirien tietosivulle tässä: http://www.keravannuorisopalvelut.fi/muut-palvelut/retkitoiminta/

Lisätiedot leiritoiminnasta:
nuoriso-ohjaaja Markus Lummi
puh 040 318 3415,  markus.lummi(at)kerava.fi