4.1.2018 | Ajankohtaista

Nuorisoyhdistysten ja nuorten toimintaryhmien kohdeavustukset 2018 haettavana 28.2. mennessä

Nuorisopalvelut voi myöntää avustuksia paikallisten nuorisoyhdistysten ja nuorten toimintaryhmien nuorisotoimintaan. Avustusta voi saada myös ylikunnallinen yhdistys, mikäli avustettavan toiminnan piirissä olevista nuorista vähintään puolet on keravalaisia.

Avustusten myöntämisessä huomioidaan toiminnan osallistavuus ja ennaltaehkäisevyys, aktiivisesti osallistuvien lasten ja nuorten määrä ja avustettavan toiminnan kohdentumisen laajuus. Avustusten myöntämisessä painopiste on kohdeavustuksissa.

Mikäli myöntövaraa jää, voidaan kohdeavustusten myöntämistä varten avata lisähaku loppuvuodesta. Kohdeavustuksien myöntämisestä päättää nuorisosihteeri.

Hakemuslomakkeita ohjeineen saa Keravan kaupungin internet sivuilta Keravan kaupungin avustussivu, nuorisopalveluista os. Kultasepänkatu 2 (Sinkka) 04250 Kerava tai sähköpostilla pyytämällä osoitteella nuoriso@kerava.fi.

Avustuksia tulee hakea 28.2.2018 klo 16.00 mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta käsittelyyn. Avustushakemukset liitteineen tulee toimittaa määräajassa osoitteella Keravan Nuorisopalvelut, Kultasepänkatu 2, 04250 Kerava tai sähköpostitse PDF-muodossa yhtenä tiedostona osoitteella nuoriso@kerava.fi.

Lisätietoja
vs. nuorisosihteeri Jyrki Malinen
puh. 040 318 2196, jyrki.malinen(ät)kerava.fi