24.11.2017 | Ajankohtaista

Uudet nuorisovaltuutetut valittu

Keravan Nuorisovaltuuston vaalit järjestettiin 13.-17.11. Äänioikeutettuja olivat 13-19 -vuotiaat keravalaiset nuoret. Vaaleissa valittiin kahdeksan nuorisovaltuuston jäsentä kaksivuotiskaudelle 2018-2019. Äänestyspaikkoina toimivat Kurkelan koulu, Sompion koulu, Jaakkolan koulu, Keudan Keskikadun toimipiste, Keravan lukio, sekä nuorisotilat Elzu, Tunneli ja Wanha Pappila. Ääntenlaskenta suoritettiin 20.11.2017 Taide- ja museokeskus Sinkassa.

Valituiksi tulivat kahdeksan eniten ääniä saanutta ehdokasta ja lisäksi äänimäärän mukaisessa järjestyksessä neljä seuraavaksi eniten ääntä saanutta ehdokasta nimetään varasijoille. Lopullisesti nuorisovaltuuston vaalin tuloksen vahvistaa kaupunginvaltuusto. Uusi nuorisovaltuusto aloittaa kautensa 1.1.2018.

Iso kiitos kaikille mukana olleille ehdokkaille rohkeudesta lähteä mukaan! Jo osallistuminen on iso voitto.