16.8.2017 | Ajankohtaista

Nuorisoyhdistysten ja nuorten toimintaryhmien avustusten täydentävä haku avattu

Nuorisopalvelut myöntää avustuksia paikallisten nuorisoyhdistysten ja nuorten toimintaryhmien nuorisotoimintaan. Avustusta voi saada myös ylikunnallinen yhdistys, mikäli avustettavan toiminnan piirissä olevista nuorista vähintään puolet on keravalaisia.

Avustusten myöntämisessä huomioidaan toiminnan osallistavuus ja ennaltaehkäisevyys, aktiivisesti osallistuvien lasten ja nuorten määrä ja avustettavan toiminnan kohdentumisen laajuus.

Kevään 2017 haussa avustuksia myönnettiin myöntövaraa vähemmän, joten nyt on avattu täydentävä kohdeavustusten haku. Kohdeavustuksien myöntämisestä päättää nuorisosihteeri kaupungin yleisten avustusperiaatteiden ja muiden hallinnon ja talouden säännösten mukaisesti.

Hakemuslomakkeita ohjeineen saa nuorisopalveluiden internet sivuilta www.keravannuorisopalvelut.fi, nuorisopalveluista os. Kultasepänkatu 2, 04250 Kerava (Sinkka) tai sähköpostilla pyytämällä osoitteella nuoriso@kerava.fi.

Täydentävässä haussa avustuksia tulee hakea pe 29.9.2017 klo 16.00 mennessä. Tässä täydentävässä haussa myöntövaraa on yhteensä 2.300€. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta käsittelyyn. Avustushakemukset liitteineen tulee toimittaa määräajassa osoitteella Keravan Nuorisopalvelut, Kultasepänkatu 2, 04250 Kerava tai sähköpostitse PDF-muodossa yhtenä tiedostona osoitteella nuoriso@kerava.fi.
HUOM! Mikäli hakijalle on tänä vuonna jo myönnetty kohdeavustusta, ei hakemuksen liitelomakkeita tarvitse toimittaa uudelleen.

Lisätiedot: vs. nuorisosihteeri Jyrki Malinen, puh. 040 318 2196, jyrki.malinen@kerava.fi