6.6.2017 | Ajankohtaista

Graffitikontti ja Suomi100 -graffitinmaalauskilpailu

Graffitikontti on Keravan nuorisopalveluiden uusi siirrettävissä oleva luvallinen graffitiseinä, jonka kylkiin saa maalata vapaasti.

Uutta seinää ja valtakunnallista itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuotta juhlistetaan järjestämällä Suomi100 -aiheinen graffitimaalauskilpailu 1.6. – 28.8.2017. Kukin osallistuja saa vapaasti ilmentää juhlavuotta teoksessaan parhaaksi katsomallaan tavalla. Kilpailussa on kaksi sarjaa: nuorten sarja (alle 18-vuotiaille) ja yleinen sarja (kaikille muille). Kummankin sarjan kolme parasta palkitaan. Tuomaroinnin suorittaa taiteen ja nuorisotyön asiantuntijoista koostuva raati.

Kilpailuun osallistutaan maalaamalla aiheeseen liittyvä teos kirjaston vieressä sijaitsevalla Iso-Hollon aukiolla (Paasikivenkatu 9, 04200 Kerava) olevan kontin kylkeen ja julkaisemalla siitä kuva Instagramissa. Osallistujan tulee käyttää julkaisun yhteydessä seuraavia hashtageja:

#graffitikonttikerava ja siihen yhdistettynä

joko #gkknuoret , mikäli haluaa osallistua nuorten sarjaan
tai #gkkyleinen , mikäli haluaa osallistua yleiseen sarjaan.

Voittajille ilmoitetaan kilpailun tuloksesta syyskuun ensimmäisellä viikolla sekä henkilökohtaisesti että julkaisemalla teokset graffitikontin Instagram-tilillä:

@graffitikonttikerava.

Graffitikontin paikkaa tullaan vastaisuudessa vaihtamaan ajoittain. Mikäli sinulla on hyvä ehdotus kontin tulevaksi paikaksi, voit kertoa sen nuorisopalveluille lähettämällä asiasta sähköpostia osoitteeseen nuoriso@kerava.fi.


Lisätiedot:

Jari Päkkilä, puh 040 318 4175
Jouni Väänänen, puh 040 318 2880