Kesätyö kutsuu 16-17 -vuotiaita!

Keravan kaupunki tarjoaa kesätöitä neljällekymmenelleviidelle 16 – 17 -vuotiaalle nuorelle. Työ kestää yhden kuukauden kesä-elokuun välisenä aikana. Kesätyöstä maksetaan 800 euron palkka.

Töitä on tarjolla kaupungin eri toimipaikoissa. Työtehtäviä ovat avustavat tehtävät mm. puhtaanapidossa, kirjastossa, päiväkodeissa, vanhustenhoidossa, lasten kesäleireillä ja maauimalassa. Tehtävät eivät vaadi varsinaisia ammattitaitoja.

Paikkaa voi hakea nuori, joka ei ole aikaisemmin saanut kesätöitä Kesätyö kutsuu -työnhaun kautta. Työskentelykuukauden aikana nuoren on oltava vähintään 16 vuotta täyttänyt ja alle 18 -vuotias. Kaikista hakijoista arvotaan 90 nuorta, jotka kutsutaan työhaastatteluun ja heistä 45 saa töitä.

Kesätyötä haetaan www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Hakuaika 2.2. – 1.3.2015.

Lisätietoja:
Tuomas Kiuru
p. 040 318 4169
tuomas.kiuru@kerava.fi